GASTRONOMIJOS SAVAITĖ

Kviečiame atvykti į gastronomijos savatę MEAT Steak House restorane!

Nuo lapkričio 4d. iki 10d.  restorane „Meat Steak House“ vyks gastronomijos savaitė! Jūsų laukia unikalūs patiekalai ir ypatingos skonio derinių galimybės, sukurtos šefo -  Liutauro Čepracko.

_

DEGUSTACINIS MENIU

  • UNGURIO SALOTOS

Mažosios bulvytės | obuoliai | putpelių kiaušiniai | rėžiukų padažas.

ARBA

  • BRANDINTOS JAUTIENOS KAPOTINIS

Skrudintos kanapių sėklos | garstyčių ledai.

  • BRANDINTOS JAUTIENOS NUGARINĖS KEPSNYS (300 G)

Žarijose keptos bulvės | kastinys | kepti grybai su žolelėmis.

  • KARAMELIZUOTI OBUOLIAI

Grikių ledai | spraginti grikiai.

_

Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur/asm.

-

Degustacijų pateikimo laikas:

I – VII 16:00 – 21:00

Teirautis informacijos ir rezervuoti staliuką galite telefonu:
Daugiau informacijos apie renginį: https://gastrosavaite.greet.lt/
Šių metų Gastronomijos savaitės didysis rėmėjas Ilzenbergo dvaras ir ūkis, taip pat vyno stiliaus putojančios arbatos prekės ženklas AcalaDrinks, QR kodų technologija pagrįstų produktų aptarnavimo verslui kūrėjai Greet. Savaitės partneriai žurnalas GERAS SKONIS, interneto svetainė www.skonis.lt, naujienų portalas lrytas.lt , nacionalinė turizmo agentūra Keliauk Lietuvoje, Vilniaus miesto savivaldybė , laisvalaikio ir kultūros naujienų portalas We love Lithuania .
Gastronomijos savaitę organizuoja Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija ir Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija.


Palikite žinutę
Prenumeruokite naujienlaiškį